- Search Concole

Verzeker je exclusieve auto bij DGA: de specialist voor jouw sportwagen of klassieker

Of je nu eigenaar bent van een nieuwe sportwagen, een klassieke auto of een andere exclusieve auto, het verzekeren ervan is essentieel om je kostbare bezit te beschermen. Standaard autoverzekeringen bieden vaak niet de juiste dekking voor de unieke eigenschappen van deze auto’s. Bij DGA begrijpen we wat jouw exclusieve auto nodig heeft en bieden we verzekeringen op maat.

Waarom een exclusieve autoverzekering?

Exclusieve auto's hebben vaak een hoge waarde en vereisen speciale zorg bij schade of onderhoud. In de praktijk is het dus lastig om een verzekeraar te vinden die aansluit bij jouw wensen. Belangrijke redenen om voor een exclusieve autoverzekering via DGA te kiezen zijn:

  • Hoge waarde
    Exclusieve auto's hebben vaak een hogere marktwaarde die bij schade goed gedekt moet worden.
  • Speciale reparaties
    Reparaties vereisen vaak originele onderdelen en gespecialiseerde monteurs.
  • Gebruik op maat
    Of je nu dagelijks rijdt of alleen bij speciale gelegenheden, je verzekering moet aansluiten op hoe je je auto gebruikt.

DGA: de specialist in exclusieve autoverzekeringen

Bij DGA bieden we verzekeringen die specifiek zijn ontworpen voor exclusieve auto’s, met flexibele opties die aansluiten op jouw behoeften. Of je nu veel kilometers maakt of je auto alleen in het weekend gebruikt, wij zorgen voor een passende dekking.

Bereken je premie en check je verzekering

Benieuwd of je huidige verzekering nog voldoende dekking biedt? Of wil je weten wat de kosten zijn voor een verzekering van je nieuwe exclusieve auto? Vul je gegevens in op onze website en wij berekenen je premie. Zo weet je zeker dat je optimaal verzekerd bent.